Top Sun Solar

Top Sun Solar
Top Sun Solar

Onze diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze diensten

Ontzorgen van A tot Z

Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden maken wij samen de keuze tot een perfect werkend systeem. Wij hebben de kennis en mensen in huis om zonnepanelen te monteren op elk type dak. Bij installatie van een installatie vervangen of passen wij de meterkast ook aan. Wij verzorgen ook de monitoring voor op uw telefoon en/of laptop. Bij elke installatie melden wij de zonnestroominstallatie ook aan.

Veilig en betrouwbaar

Onze zonnepanelen voldoen aan alle Europese veilingheids- en betrouwbaarheids normen van elektrische producten (TuV en CE). Zo kunt u zeker zijn van een duurzame levensduur van uw zonnepanelen. Wij werken uitsluitend met eigen personeel die opgeleid, gecertificeerd en veel ervaring hebben in zonnepaneleninstallaties.

Zeker van opbrengstgarantie

Top Sun Solar B.V. maakt inzichtelijk hoeveel panelen passen bij uw situatie én wat de verwachte opbrengsten zijn in de komende 10 jaar of 25 jaar. Hiervoor kijken we naar de omgevingsfactoren van de woning of het pand Denk hierbij aan de hellingshoek en ligging van het dak ten opzichte van de zon. In de offerte zullen wij ook een verwachte opbrengst van de installatie toevoegen.

Kies zonnepanelen en omvormer

Samen met u zullen we de meest efficiënte omvormer en zonnepanelen selecteren voor uw dak. Zo maken wij samen de juiste beslissing voor uw zonnestroomsysteem.

Duurzaam en eerlijk

Ook wanneer u zelf energie wilt opwekken, is het belangrijk dat u kiest voor duurzame en eerlijke producten. De panelen van Top Sun Solar B.V. voldoen aan internationale milieustandaarden (ISO 14001). Ook zijn ze gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden.